Valitse ao-oppilaitos
Suurtalouskokin ammattitutkinto

Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää suurtalouskokin ammattitutkintokoulutuksen oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa. Koulutukseen on jatkuva haku.

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on keittiöalan perustutkinto, vanhentunut tutkinto tai pitkä keittiöalan työkokemus, mutta ammattitutkinto on suorittamatta.

Suurtalouskokin ammattitutkinnon suorittaneella henkilöllä on laaja-alaiset taidot työskennellä ammattitaitoisesti suurtaloudessa. Hän toimii ruoanvalmistus- ja asiakaspalvelutehtävissä ja hänellä on edellytykset ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan. Suurtalouskokki on ruokapalveluiden asiantuntija, joka osaa suunnitella ja valmistaa taloudellisesti maittavia, joukkoruokailusuositusten mukaisia, terveyttä edistäviä aterioita eri tyyppississä suurtalouksissa kuten kouluissa ja oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa ja vanhusten palvelu-ja hoitolaitoksissa, varuskunnissa ym. julkisissa suurtalouksissa sekä henkilöstöravintoloissa.

Lisätiedot oppisopimuskoulutuksesta ja hakeutuminen

Koulutustarkastaja Kaisu Kyllästinen, Jyväskylän oppisopimuskeskus

Lisätiedot tietopuolisesta koulutuksesta

Kouluttaja Kaisa Liinanki, Jyväskylän aikuisopisto