Valitse ao-oppilaitos

Markkinointiviestinnän ammattitutkinto


Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää markkinointiviestinnän ammattitutkintokoulutuksen oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa. Koulutus käynnistyy tammikuussa 2017.

Koulutus on suunnattu alalla työskenteleville henkilöille, joilta puuttuu alan tutkinto tai henkilöille, joilla on aiempaa työkokemusta yhdeltä tai useammalta tutkintoon sisältyvältä osa-alueelta.

Markkinointiassistentin osaamisala on suunnattu niille, jotka työskentelevät markkinointiprojektien parissa. Koulutus soveltuu esimerkiksi sähköisen viestinnän ja tiedotuksen tekijöille, tapahtumien koordinoijille, messu-, näyttely- ja asiakastilaisuuksien markkinoijille, sekä markkinointiviestinnän kampanjoiden ja materiaalien suunnittelijoille.

Visuaalisen markkinoijan osaamisala on suunnattu erilaisissa visuaalisen markkinoinnin tehtävissä työskenteleville henkilöille jotka tekevät esillepanoja, somistuksia, tilasuunnitelmia tai myynti- ja markkinointipisteitä esimerkiksi myymälöissä tai messu-, näyttely- ja tapahtumatuotannoissa.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja koulutukseen hakeutuminen 30.11.2016 mennessä:

Koulutustarkastaja Elina Malinen, Jyväskylän oppisopimuskeskus

Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta:

Kouluttaja Sanna Kärkkäinen, Jyväskylän aikuisopisto