Valitse ao-oppilaitos
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Jyväskylän oppisopimuskeskus järjestää hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon oppisopimuskoulutuksena yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa. 
Koulutus käynnistyy tammikuussa 2016. 

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hotelli-, ravintola- ja catering-alan ruokatuotannon ja asiakaspalvelun tehtävistä. Koulutuksen kautta kehität valmiuksiasi elintarvikkeiden käsittelyyn, ruoanvalmistukseen ja asiakaspalveluun. Opit suunnittelemaan ja valmistamaan sekä annos- että ateriakokonaisuuksia ja ottamaan huomioon myös erityisruokavalioasiakkaat.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kahviloissa, ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneravintoloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja koulutukseen hakeutumisesta:

Koulutustarkastaja Kaisu Kyllästinen, Jyväskylän oppisopimuskeskus

Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta:

Kouluttaja Tarja Kuula, Jyväskylän aikuisopisto