Valitse ao-oppilaitos
Osaavia ateriapalveluiden tekijöitä oppisopimuksella

Ateriapalvelut.png 

Koulutuksen tavoitteet

  • Koulutuksen tavoitteena on, että työnantaja saa osaavia työntekijöitä ateriapalveluihin.
  • Koulutuksen avulla jokainen opiskelija saa monipuolisen osaamisen ateriapalveluissa työskentelemiseen.

 

Koulutuksen toteutus

  • Opitaan työssä kehittämällä omaa työtä. Nimetty työpaikkakouluttaja tukee ja ohjaa opiskelijaa kehittymisen polulla.
  • Tietopuolisen koulutuksen lähipäivät tukevat ja täydentävät oppimista työpaikoilla. 
  • Ateriapalvelut –tutkinnon osan tutkintotilaisuuden suorittaminen työpaikalla.
  • Suomen kielen oppimiseen liittyvää tukea.

 

Koulutuksen kesto

  • Koulutus käynnistyy syksyllä ja kestää vuoden 2017 loppuun.

 

Koulutuksen kohderyhmä

  • Koulutus soveltuu mm. jakelukeittiöihin tai vastaaviin toimintaympäristöihin.
  • Koulutus kohderyhmä on maahanmuuttajat.

 

Koulutuksen kustannukset

  • Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta lukuun ottamatta 58 € tutkintomaksua. 
  • Yritykselle koituvat ainoastaan osallistujan palkkakustannukset.
  • Oppisopimuskeskus maksaa työnantajalle koulutuskorvausta. Työnantaja voi selvittää palkkatuen ja kuntalisän mahdollisuuksia työllistämiseen.

 

Koulutuksen järjestää Jyväskylän oppisopimuskeskus yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston kanssa.

Lisätietoja oppisopimuskoulutuksesta ja hakeutuminen
Koulutustarkastaja Kaisu Kyllästinen
Jyväskylän oppisopimuskeskus
puh. 040 341 5193, kaisu.kyllastinen(at)jao.fi

Lisätietoja tietopuolisesta koulutuksesta ja tutkintotilaisuudesta
Kouluttaja Maarit Pakarinen
Jyväskylän aikuisopisto
puh. 040 341 5039, maarit.pakarinen(at)jao.fi