Jyväskylän liikenneopettajaopisto_Koulutus.jpg

Liikenneopettaja – suorita vauhdilla liikenneopettajan erikoisammattitutkinto

Nyt sinulla on vielä mahdollisuus suorittaa liikenneopettajan erikoisammattitutkinto vaivattomasti! Aikaisempi liikenneopettajan työ- ja koulutuskokemuksesi otetaan huomioon ja sinut ohjataan tutkintotilaisuuksiin vain osista, joita ei voida suoraan osaamisen tunnustamisen kautta hyväksyä.

Aikaa sinulla on toukokuun 2016 loppuun. Tämä siksi, että tutkintotoimikuntien rakenne muuttuu, ja aiempaa työkokemuksen kautta hankittua osaamista ei enää kesäkuun jälkeen tunnusteta nykymuodossaan. Tutkinnon voi myöhemminkin suorittaa ilman valmistavaa koulutusta, mutta kaikista tutkinnon osista tulee osoittaa osaaminen tutkintotilaisuudessa.

Käytä nyt siis tilaisuus hyväksesi ja tule suorittamaan liikenneopettajan erikoisammattitutkinto Jyväskylän liikenneopettajaopistoon!

Hinta

Tutkinnon suorittaminen (neljä tutkinnon osaa) maksaa 800 € sekä tutkintomaksun 58 €, alv 0 % (+ mahdolliset lisäkulut, esim. tutkintotilaisuuksien uusiminen).

Miksi suorittaa tutkinto?

  • Oppilaitoksissa työskentelevän mahdollisuus hakea vakituista työsuhdetta paranee, mikäli myös pedagogiset opettajan opinnot on suoritettu.
  • Oikeus hakea ammattitutkintostipendiä, jonka suuruus on 390 €. Etuus on veroton. Tutustu stipendin saamisen ehtoihin.
  • Joissakin tapauksissa palkankorotus on mahdollinen tutkinnon suorittamisen myötä.
  • Pelkkä liikenneopettajalupa "päivittyy" toisen asteen tutkinnoksi.
  • Olet muutenkin vaan astetta kovempi alasi ammattilainen.

Kysy lisää

Mikäli kiinnostuit asiasta, kysy lisää Kai Luhtalalta, puh. 040 341 6332 tai sähköpostitse leat.tutkinnot(at)jao.fi.

Tutkinnon suorittajalta tutkinto vaatii henkilökohtaistamiskeskustelun Jyväskylässä tai erikseen sovitussa paikassa. Tilaisuudessa tehdään henkilökohtainen polku tutkinnon suorittamiseksi.

Lisätietoja
Opettajankouluttaja, tutkintovastaava Kai Luhtala
Koulutustarjonta / Tutkinnon päivittäminen Tulosta sivu