Jyväskylän liikenneopettajaopisto_Koulutus.jpg

Liikenneopettajakoulutusta tarjolla logistiikka-alalla työskenteleville opettajille

Kaipaako oppilaitoksenne ammattitaitoisia liikenneopettajia?

Jyväskylän liikenneopettajaopisto suunnittelee liikenneopettajan erikoisammattitutkinnon järjestämistä oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen kohderyhmänä ovat logistiikan alalla työskentelevät opettajat, jotka haluavat laajentaa osaamistaan myös liikenneopettajan erikoisammattitutkinnolla.

Opiskelija suorittaa koulutuksen aikana liikenneopettajan erikoisammattitutkinnon, joka antaa valmiudet toimia liikenneopettajana ammatillisessa koulutuksessa.

Hakijalla on oltava työpaikka oppilaitoksessa, ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot suoritettuna sekä riittävät ajokorttiluokat. Lopullisen opiskelijavalinnan ja päätöksen opiskelusta tekee oppisopimustoimisto.

Koulutuksen on tarkoitus alkaa 9.1.2017, ja se kestää noin kaksi vuotta. Valmistavassa koulutuksessa on lähiopetusta noin 25 päivää, riippuen koulutuksen henkilökohtaistamisesta. Lisäksi koulutus sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja työssä oppimista. Koulutuspaikkana on Jyväskylä.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit oppisopimuskoulutuksesta ja organisaatiossasi on tarvetta ammattitaitoisille liikenneopettajille.

Tulemme mielellämme keskustelemaan lisää asiasta!

Kysy lisää

Asiakkuuspäällikkö Antti Honkonen

Lisätietoja ja yhteydenotot
Asiakkuuspäällikkö Antti Honkonen
Koulutustarjonta / Oppisopimuskoulutusta logistiikka-alalla työskenteleville opettajille Tulosta sivu