Jyväskylän liikenneopettajaopisto_Koulutus.jpg

Moottoripyöräkoulutuksen toteuttajille opintomatka Espanjaan

Vuoden 2016 koulutuspaikat täynnä!

Moottoripyöräkoulutuksen parissa työskentelevillä liikenneopettajilla on mahdollisuus osallistua ainutlaatuiselle koulutus- ja elämysmatkalle 8.–12.3.2016.

Espanjan Benahavissa järjestettävän opintomatkan toteuttavat yhteistyössä Jyväskylän liikenneopettajaopisto, Suomen autokoululiitto, enduron seitsemänkertainen maailmanmestari Kari Tiainen sekä Oulu Adventure Oy. 

Pääpaino opettajavalmiuksen kehittämisessä moottoripyöräkoulutuksissa

Koulutuksen pääpaino on opettajavalmiuksen kehittämisessä moottoripyöräkoulutuksissa. Opintomatka kestää viisi päivää (sis. matka- ja koulutuspäivät). Mikäli palaat Suomeen myöhemmin, sinulla on mahdollisuus ostaa lisäsafaripäivä.

Jos sinua kiinnostaa safaria enemmän katupyöräily, sinulla on mahdollisuus vuokrata katupyörä Kari Tiaiselta paikan päältä itsenäistä ajamista varten. Katupyörän vuokrausasioissa ota suoraan yhteys Kari Tiaiseen, puh. 040 081 9552. Lisäsafareista voidaan sopia paikan päällä.

Koulutuksen hinta

Koulutuspaketin hinta on 855 €/hlö. Hinta sisältää Kari Tiaisen endurosafarin pyörineen ja varusteineen, koulutuksen sekä hotellimajoituksen aamiaisineen kahden hengen huoneissa Benahavis Spa -hotellissa

Lennot Malagaan ja takaisin Suomeen osallistuja hoitaa itse ja huolehtii siitä, että mukana ovat ajovarusteet liikenteessä ajamista varten (ajopuku, ajokengät ja kypärä).

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Sitovat ilmoittautumiset 1.1.2016 mennessä sähköpostitse Kai Luhtalalle, kai.luhtala@jao.fi. Lisätiedot Kai Luhtalalta sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 040 341 6332.

Lisätietoja
Liikenneopettaja
Kai Luhtala
Koulutustarjonta / Moottoripyöräkoulutusta ammattilaisille Espanjassa Tulosta sivu