Valitse ao-oppilaitos
ao-henkilöstö.jpg

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä työnantajana

Kuntayhtymässä työskentelee noin 1100 työntekijää, joista opetustehtävissä 750. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille opetustehtävistä erilaisiin hallinnontehtäviin ja hanketyöhön.

Lisäämme osaamista kehittämällä joko nykyistä henkilöstöä tai rekrytoimalla osaamista organisaation ulkopuolelta. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työhyvinvoinnin ylläpitäminen ovat meille avainasioita.

Työskentelemme asiakaslähtöisesti ja huomioimme tehtävissä työelämästä ja toimintaympäristöstä tulevat kehittämistarpeet.

Tervetuloa työkaveriksemme!

Avoinna olevista työpaikoista ilmoitetaan kohdassa avoimet työpaikat sekä te-palveluiden sivuilla. Kuntayhtymä käyttää rekrytoinnissa Kuntarekry.fi palvelua. 

1.8.2010 alkaen kuntayhtymä on savuton opiskelu- ja työyhteisö.

Oletko vailla siviilipalveluspaikkaa?

Kuntayhtymän tulosalueilla työskentelee siviilipalvelusmiehiä erilaisissa tehtävissä. Tarjolla olevista siviilipalveluspaikoista voit tiedustella suoraan oppilaitosten koulutuspäälliköiltä.

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Otamme mielellämme vastaan myös opetusharjoittelijoita. Opetusharjoittelumahdollisuuksista voit tiedustella oppilaitosten yksikönjohtajilta tai lukioiden rehtoreilta.

Voit tehdä meille opinnäytetyön tai muun tutkimustyön opintoihisi liittyen. Tutkimustyön aiheista ja ideoistasi voit keskustella mm. kehittämisjohtaja Anu Tokilan tai henkilöstöpäällikkö Maarit Kylmälahden kanssa. Opinnäytetyön tekemistä varten tarvitset meiltä tutkimusluvan, joka edellyttää mm. tutkimussuunnitelmaa. Tutkimuslupa haetaan sen oppilaitoksen rehtorilta, jonne tutkimus on tarkoitus kohdentaa tai kehittämisjohtajalta vapaamuotoisella hakemuksella.