Jyväskylän koulutuskuntayhtymä_Hankkeet.jpg

Together we’ll build the world (KA1)

Hankkeen toteutusaika: 01.06.2015 - 01.06.2017

Hankeen kuvaus

12 Jyväskylän Lyseon lukion henkilöstön jäsentä osallistuu Euroopan Unionin Erasmus+KA1 -ohjelman puitteissa job shadowing -jaksolle (6 ) tai kursseille (6) valitsemassaan EU-maassa yhdeksi tai kahdeksi viikoksi 01.06.2015 - 01.06.2017 välisenä aikana. Maat ovat Iso-Britannia, Saksa tai Itävalta, Italia ja Espanja.

Tavoite

Tavoitteena on parantaa opettajien kielitaitoa, kehittää kulttuurien välisen viestinnän osaamista, luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia, oppia uusia opetuksellisia ratkaisuja ja lisätä opettajien työtyytyväisyyttä. Kaikki tämä auttaa myös opiskelijoita heidän lukio-opinnoissaan ja myös jatko-opinnoissa ja työelämässä. Lyseon lukio on myös UNESCO-koulu, joten globaalikasvatus ja kaikki, mikä siihen kuuluu, on kaikkien opettajien ja oppiaineiden yhteinen asia.

Toteuttaja

Jyväskylän Lyseon lukio

Yhteyshenkilö

Ulla Aarnio​, Jyväskylän Lyseon lukio

Rahoittaja

​Hanketta on rahoitettu Euroopan komission Erasmus+ tuella. Komissio ei vastaa hankkeessa tuotetusta sisällöstä. Suomessa Erasmus+ ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.

Erasmus+_logo_uusi.jpg
Päättyneet hankkeet / 2017 päättyneet hankkeet / Together we´ll build the world (KA1) Tulosta sivu