Jyväskylän koulutuskuntayhtymä_Hankkeet.jpg

Valmentaminen kestävään ja kehittyvään työelämään (Erasmus+ KA1)

Hankkeen toteutusaika: 1.7.2017- 31.6.2019


15 Jyväskylän Lyseon lukion henkilöstön jäsentä osallistuu Euroopan Unionin Erasmus+KA1 -ohjelman puitteissa job shadowing -jaksolle (10) tai kursseille (5) valitsemassaan EU-maassa yhdeksi viikoksi 01.07.2017 - 31.06.2019 välisenä aikana. Hankkeen aiheena on Valmentaminen kestävään ja kehittyvään työelämään

Tavoite

Tavoitteena on parantaa opettajien kielitaitoa, kehittää kulttuurien välisen viestinnän osaamista, luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia, oppia uusia opetuksellisia ratkaisuja ja lisätä opettajien työtyytyväisyyttä. Hankkeessa on myös tarkoitus liikkuvuuksien aikana tarkkailla työelämän käytänteitä eri maissa ja tehdä niistä yhteenveto hankkeen päätyttyä ja jakaa tietoa myös opiskelijoille ja muille opettajille.
Kaikki tämä auttaa myös opiskelijoita heidän lukio-opinnoissaan ja myös jatko-opinnoissa ja työelämässä. Lyseon lukio on myös UNESCO-koulu, joten globaalikasvatus ja kaikki, mikä siihen kuuluu, on kaikkien opettajien ja oppiaineiden yhteinen asia.

Toteuttaja

Jyväskylän Lyseon lukio

Yhteyshenkilö

Ulla Aarnio, Jyväskylän Lyseon lukio

Rahoittaja

Hanketta on rahoitettu Euroopan komission Erasmus+ tuella. Komissio ei vastaa hankkeessa tuotetusta sisällöstä. Suomessa Erasmus+ ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa opetushallituksen kansainvälistymispalvelut (kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio).

oph rahoittaa logo.png
Erasmus+_logo_uusi.jpg
Kansainvälisyyshankkeet / Valmentaminen kestävään ja kehittyvään työelämään (Erasmus+KA1) Tulosta sivu