Valitse ao-oppilaitos
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä_Hankkeet.jpg

Promo

Hankkeen toteutusaika: 1.6.2015 - (31.5.2021)

Sertifioidut Promo 1-5 -hankkeet jatkuvat akkreditoituina lukuvuoden 2020/2021 loppuun. Hankkeessa toteutetaan Jyväskylän koulutuskuntayhtymän perus- ja ammattitutkinto-opiskelijoiden työssäoppimisjaksoja ulkomailla.

Promo 7 (2016/2017) on Jyväskylän koulutuskuntayhtymälle myönnetyn Erasmus+ akkreditoidun hankkeen seitsemäs toimintakausi. Akkreditointi mahdollistaa pitkäjänteisen opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuuden suunnittelun ja toteutuksen. Lukuvuodelle 15/16 myönnetty rahoitus oli 182 000 eur ja lukuvuonna 16/17 188 198 eur. Rahoitus myönnetään vuosittain edellisvuoden toteutuman ja tulosten perusteella.

Tavoitteet

Lukuvuoden 2015-2016 aikana hankkeessa liikkuu yhteensä 98 opiskelijaa ja 20 asiantuntijaa ja lukuvuoden 2016-2017 aikana 94 opiskelijaa ja 26 asiantuntijaa. Hankkeen aikana juurrutetaan opiskelijaliikkuvuuden osalta eurooppalaisen opintosuoritusten siirtojärjestelmän (ECVET) käytäntöjä liikkuvuusprosessiin muun muassa määrittelemällä kaikkien vaihtojaksojen tavoitteet tietoina, taitoina ja pätevyyksinä (KSC).

Hankkeen tavoitteena on:
• Kohdentaa vaihdot kaikkiin niihin maihin, joista on saatu sitoumuskirje.
• Noudattaa ECVET -prosessia vaihtojaksojen tavoitteiden määrittelyn ja arvioinnin osalta.
• Toteuttaa opiskelijavaihdot vähintään jakson mittaisina (6 viikkoa).
• Tukea asiantuntijaliikkuvuuksien avulla ECVET-prosessin käyttöönottoa sekä varmistaa opiskelijaliikkuvuden laatua.

Hankkeen päätoteuttaja

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Osatoteuttajat/yhteistyötahot

Vastaanottavat ja välittävät yhteistyökumppanit 15 maasta: Puola, Viro, Latvia, Slovenia, Saksa, Belgia, Alankomaat, Espanja, Tsekki, Ranska, Italia, Irlanti, Iso Britannia, Unkari ja Tanska.

Hankkeen yhteyshenkilöt

Rea Tuominen, kv-koordinaattori, Jyväskylän ammattiopisto

Rahoittaja

Hanketta on rahoitettu Euroopan komission Erasmus+ tuella. Komissio ei vastaa hankkeessa tuotetusta sisällöstä.
Suomessa Erasmus+ ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.

 

Erasmus+_logo_uusi.jpg