Valitse ao-oppilaitos

Kuntayhtymä_siltasali.jpg

Jyväskylän ammattiopiston Siltasali ja studio

Jyväskylän ammattiopiston Siltasali (Pitkäkatu 19-21) on nykyaikaisella av-laitteistolla varustettu esitystila 250 henkilölle. Siltasali toimii ensisijaisesti oppilaitoksen opetuksen ja siihen sisältyvän esiintymistoiminnan paikkana, jota muina aikoina voidaan varata kokous- ja kulttuuritapahtumien käyttöön. Siltasali soveltuu myös hyvin erilaisten audiovisuaalisten tallenteiden tekemiseen sekä tanssiesityksiin. Salin näyttämön lattia on puuparkettia, jonka päällä on musta tanssimatto. Salin sivu- ja takaseinät on katettu akustisin paneelein, joissa on säädettävissä kaksi pintavaihtoehtoa. Siltasalin näyttämön koko on 10 x 12 metriä.

Studio (Pitkäkatu 19-21) on varattavissa oppilaitoksen ulkopuolisille käyttäjille. Se toimii ensisijaisesti muusikko-opiskelijoiden oppimisympäristönä, ja sitä käyttävät myös taiteen perusopetuksen ryhmät. Studiossa on monipuoliset äänitysmahdollisuudet sekä soitin- ja vahvistinvalikoima. Tarkkaamosta on suora linjayhteys (16+4) Siltasaliin.

Siltasalin ja studion tiedustelut ja varaukset: Tapahtumatuottaja Kirsti Keihäsvuori, p. 040-341 5885, kirsti.keihasvuori@jao.fi