Valitse ao-oppilaitos

Kuntayhtymä_siltasali.jpg

Jyväskylän ammattiopiston Siltasali ja studio

Jyväskylän ammattiopiston Siltasali (Pitkäkatu 19-21) toimii ensisijaisesti oppilaitoksen opetuksen ja siihen sisältyvän esiintymistoiminnan paikkana, jota muina aikoina voidaan varata kulttuuritapahtumien käyttöön. Siltasali on varustettu nykyaikaisella av-laitteistolla ja soveltuu hyvin myös erilaisten audiovisuaalisten tallenteiden tekemiseen sekä tanssiesityksiin. Salin näyttämön lattia on puuparkettia, jonka päällä on musta tanssimatto. Salin sivu- ja takaseinät on katettu akustisin paneelein, joissa on säädettävissä kaksi pintavaihtoehtoa. Siltasalin näyttämön koko on 10 x 12 metriä.

Nousevassa katsomossa on 200 kiinteää istuinta. Tämän lisäksi permannolle voidaan lisätä tuoleja tarpeen mukaan siten, että salin maksimi henkilömäärä on 250. Saliin kulkeminen on suunniteltu estettömäksi ja konserteista nauttiminen on mahdollista myös pyörätuolilla liikkuville.

Esitystoiminnan lisäksi Siltasalia voidaan käyttää myös auditoriona. Katosta voidaan laskea suuri valkokangas ja salin varusteluihin kuuluu videotykki. Äänentoisto näihin tilaisuuksiin sovitaan tarpeen mukaan. Myös äänentoistosta, valoista ja tekniikasta vastaavien henkilöiden tarve tulee sopia erikseen.

Siltasalin ja studion tiedustelut ja varaukset: Tuottaja Anne-Mari Kunelius, p. 040-341 5207, anne-mari.kunelius@jao.fi

Siltasalin ja studion vuokrausehdot