Valitse ao-oppilaitos
ao_sepänyrityspaja.jpg

Sepän yrityspaja - yrittäjyyttä käytännössä

Opiskelijayritysten tuotteita ja palveluja - Parturi-kampaamo - Kauneudenhoitopalvelut

Sepän yrityspaja on monialainen yrittäjyyden oppimisympäristö ja työssäoppimispaikka, joka tarjoaa Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijoille yrittäjyyden valmennusta ja ohjausta, edistää työelämäyhteistyötä sekä antaa mahdollisuuden itse ja tiimissä tekemällä oppia yrittäjyyttä käytännössä.

Harjun kampuksella sijaitsevassa Sepän yrityspajassa on opiskelijayritysten palveluiden ja tuotteiden myymälä sekä hius- ja kauneudenhoitopalveluja tarjoavia opiskelijayrityksiä. Hyvin varustellut ja nykyaikaiset tilat mahdollistavat luovan yritystoiminnan ja oppimisen - tutkintorajoista ja lukujärjestyksistä riippumatta. Opettaja-valmentajat ohjaavat ja kannustavat opiskelijoita tukenaan aktiivinen työelämän verkosto. Sepän yrityspajassa opiskelijayrittäjät ja yhteistyökumppanit voivat myös järjestää tapaamisia, koulutuksia ja valmennuksia.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaan, tekemään hyviä hankintoja ja hemmottelemaan itseäsi Sepän yrityspajalle! Samalla tuet Jyväskylän ammattiopiston ja lukioiden opiskelijoita oppimaan yrittäjyyttä käytännössä.

Tarkempia tietoja yrityspajan toimijoista, heidän palveluista ja aukioloajoista löydät alasivuilta tai paikan päältä Sepän yrityspajalta. Ohessa myös linkit Sepän yrityspajalla tuotteita myyvien toimijoiden omille facebook-sivuille.

sepän-yrityspaja2.jpg08 2016 Elokuu1.jpg

Tervetuloa

Myymälä avoinna

ma-pe klo 10.00-16.00

Sepänkatu 3
40720 Jyväskylä

Myymälänhoitaja
Leena Vellonen
Puh. 040 341 6136

Sepän yrityspajan toimijoiden yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät omilta alasivuilta.

Tietoa toimijoista