Valitse ao-oppilaitos

av_jyväskylän ammattiopisto.jpg

AV-palvelut

Jyväskylän ammattiopisto tarjoaa graafisen viestinnän, multimedian, valokuvauksen ja video- sekä tv-tuotannon palveluita opetussuunnitelman puitteissa. 

Video- ja tv-tuotannot 

Jyväskylän ammattiopiston av-viestintä toteuttaa videotuotantoja oppilastöinä. Käytettävissä on ajanmukainen kalusto. Liikkuva kalusto mahdollistaa kuvaukset studion lisäksi asiakkaan haluamissa kohteissa.

Muita palveluita ovat

  • Mediakopioiden teko 
  • AV-kalustovuokraukset

Tiedustelut: Hannu Viljanen

Multimediapalvelut 

Jyväskylän ammattiopiston av-viestinnän opiskelijat toteuttavat oppilastöinä erilaisia multimedia- ja www-tuotantoja. Teemme kotisivut, esittelyromput ja -animaatiot asiakaslähtöisesti osana multimedian opetusta. 

Tiedustelut: Hannu Leinonen

Valokuvauspalvelut 

Jyväskylän ammattiopistosta on saatavissa valokuvauspalveluja sekä digitaalisina että analogisina. Kuvaukset voidaan toteuttaa toiveiden mukaisesti liikkuvalla kalustolla asiakkaan tiloissa tai oppilaitoksen studiossa.

Kuvia voidaan tulostaa valokuvalaatuisina aina superA3-kokoisiksi saakka.

Tiedustelut: Hannu Perälä

Aikuisopiston opiskelijoiden videotuotanto- ja valokuvauspalvelut

Jyväskylän aikuisopiston audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinnon opiskelijat tarjoavat videotuotannon palveluja ja valokuvauspalveluja yrityksille ja yhteisöille. Opiskelijat toteuttavat esittely-, markkinointi-, yritys-, mainos- ja haastatteluvideoita sekä henkilö- ja tapahtumavalokuvausta. He liikkuvat joustavasti koko Jyväskylän alueella ja sovitusti myös kauempana.

Pienyrityksille suunniteltu hinnasto on kustannusperusteinen ja edullinen.

Tiedustelut: Panu Kotilainen, puh. 045 694 4880, panu.kotilainen(at)happee.fi