Valitse ao-oppilaitos
ao_ajankohtaista_seminaari.jpg

Ammatillisen koulutuksen seminaari 2016 #ammatti16

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on saanut kunnian järjestää ammatillisen koulutuksen seminaarin 2016 Jyväskylässä yhteistyössä OKM:n ja AMKE ry:n kanssa.

Ammatillisen koulutuksen reformi - kohti toimeenpanoa

1.-2.11.2016 Jyväskylän Paviljonki

Ammatillisen koulutuksen reformi haastaa koko kentän uudistamaan toimintaansa ja rakenteitaan. Pystyykö ammatillinen koulutus uudistumaan riittävän nopeasti, kun maailma ympärillä ja työelämä siinä samalla muuttuvat? Asioita on tehtävä ja ajateltava eri tavalla, mutta mitä asiakaslähtöisyys aidosti tarkoittaa ammatillisessa koulutuksessa? Miten pystymme kääntämään ajatuksemme ja toimintamallimme uudenlaiseen palvelutuotantoon?

Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 2016 avaamme näkökulmia ja keskustelemme reformin vaikutuksista ammatilliseen koulutukseen ja sen rakenteisiin. Ammatilliselta koulutukselta edellytetään uudenlaista ketteryyttä ja visionäärisyyttä yhteiskunnallisten, taloudellisten, kulttuuristen ja yksilöllisten haasteiden edessä. Koulutuspalvelujemme tulee yhä vahvemmin taata kaikille oppijoille kestävä ammattitaito ja uskottava asiantuntijuus nyt ja tulevaisuudessa, Suomessa ja ulkomailla.

Koulutuksen järjestäjien kanssa keskustelemassa ovat niin opiskelijat, työelämän edustajat kuin lainsäätäjätkin.

 
#ammatti16-tapahtuman sinulle järjestävät:
OKM_Fi_RGB_LM_logot_ISO.jpg Logo_Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.jpg  AMKE_logo_uusi_web_illustratorx200.png 

 

Ajankohtaista

Kommentit

Lisää kommentti
Hanna Rajala 24.10.2016 12:39
#ammatti16-seminaarin ilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan on ilmoittautunut huikeat 456 henkilöä 134 eri organisaatiosta!
Hanna Rajala 13.10.2016 14:59
Tehdäänkö Jyväskylässä Ammatillisen koulutuksen seminaarin kävijäennätys? Tähän mennessä tapahtumaan on ilmoittautunut huikeat 437 ammatillisen koulutuksen kehittäjää! Vielä ehtii mukaan, jälki-ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 16.10. saakka!
Hanna Rajala 6.10.2016 13:08
Saamme #ammatti16-tapahtumaan paikalle myös sosiaali- ja terveysalan potilassimulaattorin!

Näyttelytiloja esittelevää sivua on päivitetty.
Hanna Rajala 4.10.2016 16:39
Seminaarin näyttelytilasta on nyt julkaistu kartta, jossa on mainittu kaikki näytteilleasettajat sekä lyhyet kuvaukset kunkin näyttelytilan teemasta.

Samalla nostimme tapahtuman sivulle näkyviin myös #ammatti16-tägillä julkaistun Twitter-feedin.
Hanna Rajala 5.9.2016 14:50
Europarlamentaarikko Henna Virkkusen puheenvuoron otsikko keskiviikkona 2.11. klo 9 täsmentyi muotoon "Osaamisella kasvua ja kilpailukykyä Eurooppaan".
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä / Ajankohtaista / Ammatillisen koulutuksen seminaari Tulosta sivu