Valitse ao-oppilaitos
ao_ajankohtaista_seminaari.jpg

Ammatillisen koulutuksen seminaari 2016 #ammatti16

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on saanut kunnian järjestää ammatillisen koulutuksen seminaarin 2016 Jyväskylässä yhteistyössä OKM:n ja AMKE ry:n kanssa.

Ammatillisen koulutuksen reformi - kohti toimeenpanoa

1.-2.11.2016 Jyväskylän Paviljonki

Ammatillisen koulutuksen reformi haastaa koko kentän uudistamaan toimintaansa ja rakenteitaan. Pystyykö ammatillinen koulutus uudistumaan riittävän nopeasti, kun maailma ympärillä ja työelämä siinä samalla muuttuvat? Asioita on tehtävä ja ajateltava eri tavalla, mutta mitä asiakaslähtöisyys aidosti tarkoittaa ammatillisessa koulutuksessa? Miten pystymme kääntämään ajatuksemme ja toimintamallimme uudenlaiseen palvelutuotantoon?

Ammatillisen koulutuksen seminaarissa 2016 avaamme näkökulmia ja keskustelemme reformin vaikutuksista ammatilliseen koulutukseen ja sen rakenteisiin. Ammatilliselta koulutukselta edellytetään uudenlaista ketteryyttä ja visionäärisyyttä yhteiskunnallisten, taloudellisten, kulttuuristen ja yksilöllisten haasteiden edessä. Koulutuspalvelujemme tulee yhä vahvemmin taata kaikille oppijoille kestävä ammattitaito ja uskottava asiantuntijuus nyt ja tulevaisuudessa, Suomessa ja ulkomailla.

Koulutuksen järjestäjien kanssa keskustelemassa ovat niin opiskelijat, työelämän edustajat kuin lainsäätäjätkin.

 
#ammatti16-tapahtuman sinulle järjestävät:
OKM_Fi_RGB_LM_logot_ISO.jpg Logo_Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.jpg  AMKE_logo_uusi_web_illustratorx200.png 

 

Ajankohtaista

Kommentit

Lisää kommentti
Hanna Rajala 5.9.2016 14:50
Europarlamentaarikko Henna Virkkusen puheenvuoron otsikko keskiviikkona 2.11. klo 9 täsmentyi muotoon "Osaamisella kasvua ja kilpailukykyä Eurooppaan".
Hanna Rajala 1.9.2016 19:47
Seminaarin ohjelma on nyt julkaistu! Molemmille päiville on tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen kattaus! Tervetuloa Jyväskylään marraskuussa!
Hanna Rajala 24.8.2016 16:25
Seminaarin ilmoittautumislomake avattu. Tervetuloa Jyväskylään #ammatti16-seminaariin!
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä / Ajankohtaista / Ammatillisen koulutuksen seminaari Tulosta sivu