Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän ammattiopisto_urheiluvalmennus.jpg

Urheiluvalmennus

Urheilijoiden ammatillinen koulutus

Urheilijoiden ammatillisen peruskoulutuksen tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus sovittaa yhteen opiskelu sekä täysipainoinen harjoitteleminen ja kilpaileminen omassa lajissa.

Koulutuksessa noudatetaan henkilökohtaisia opiskelusuunnitelmia ja koulutuksen tavoitteet ovat samat kuin muillakin opiskelijoilla oppilaitoksissa. Urheilijan koulutusaika mitoitetaan tarvittaessa yksilöllisesti. Urheilija voi valmennustuntien lisäksi saada vapaata harjoitusleirejä ja kilpailumatkoja varten.

Jyväskylän ammattiopistolla ei ole urheilijoiden ammatillisen koulutuksen erityistehtävää. Tarjoamme kuitenkin urheileville nuorille mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja urheilu-ura.

Haku

Jyväskylän ammattiopisto tekee yhteistyötä Jyväsklyän Urheiluakatemian kanssa. Urheiluakatemiaan voivat hakeutua yli 16-vuotiaat maajoukkuetason tai SM-kisatason urheilijat, jotka asuvat, opiskelevat tai käyvät työssä Keski-Suomessa. Opiskelijat Jyväskylän ammattiopistoon valitaan yhteishaussa. Urheiluakatemiaan haetaan ammatilliseen perustutkintoon hyväksymisen jälkeen.

Lisätietoja saa ammattiopiston opinto-ohjaajilta ja Jyväskylän Urheiluakatemian toimistosta:

Jyväskylän Urheiluakatemia
Rautpohjankatu 6, 40700 Jyväskylä

Aki Karjalainen, akatemiakoordinaattori, aki.karjalainen(at)kihu.fi, 0400 247 464
Heli Nieminen, viestintä- ja palvelukoordinaattori, heli.nieminen(at)kihu.fi, 050 300 5762

jyvaskylanurheiluakatemia.fi ja sosiaalisen median kanavissa @jkl_ura