Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän ammattiopisto_urheiluvalmennus.jpg

Urheiluvalmennus

Urheilijoiden ammatillinen koulutus

Urheilijoiden ammatillisen peruskoulutuksen tavoitteena on antaa nuorille mahdollisuus sovittaa yhteen opiskelu sekä täysipainoinen harjoitteleminen ja kilpaileminen omassa lajissa.

Koulutuksessa noudatetaan henkilökohtaisia opiskelusuunnitelmia ja koulutuksen tavoitteet ovat samat kuin muillakin opiskelijoilla oppilaitoksissa. Urheilijan koulutusaika mitoitetaan tarvittaessa yksilöllisesti. Urheilija voi valmennustuntien lisäksi saada vapaata harjoitusleirejä ja kilpailumatkoja varten.

Jyväskylän ammattiopistolla ei ole urheilijoiden ammatillisen koulutuksen erityistehtävää. Tarjoamme kuitenkin urheileville nuorille mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja urheilu-ura.

Haku

Jyväskylän ammattiopisto tekee yhteistyötä Keski-Suomen Urheiluakatemian kanssa. Urheiluakatemiaan voivat hakeutua yli 16-vuotiaat maajoukkuetason tai SM-kisatason urheilijat, jotka asuvat, opiskelevat tai käyvät työssä Keski-Suomessa. Opiskelijat Jyväskylän ammattiopistoon valitaan yhteishaussa. Urheiluakatemiaan haetaan ammatilliseen perustutkintoon hyväksymisen jälkeen.

Lisätietoja saa ammattiopiston opinto-ohjaajilta ja Keski-Suomen Urheiluakatemian toimistosta:

Keski-Suomen Urheiluakatemia
Kuntoportti 3, 40700 Jyväskylä
Puh. (014) 620 043 tai 050 300 5762
heli.nieminen(at)ksura.net
www.ksura.net