ao_jyväskylän-ammattiopiston-opiskelijoita.jpg

 Vaihtojakso-opinnot

Sähköasennukset sekä automaatiotekniikan perusteet (7 osp) | Sähkö- ja automaatio-tekniikan perustutkinto

Perustutkinnon nimi Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto
Vaihtojakso-opintona tarjottavan tutkinnon osan nimi ja laajuus Sähköasennukset sekä automaatiotekniikan perusteet. Vaihtojakso on osa kaikille pakollista tutkinnon osaa: Sähkö- ja automaatiotekniikan perusosaaminen (45 osp)
Sisältö Sähköasennukset
Asennustekniikan perusteet
Tavoite

Opiskelija perehtyy sähköasennusten perusteisiin asennustekniikan ja komponenttien kautta. Perusteissa korostuu turvallinen työskentely sekä työvälineiden oikea valinta ja käyttö.

Arviointi Suoritetut opintojaksot arvioidaan suoritusmerkinnällä (S), kun kaikki jaksoon kuuluvat asennukset ja harjoitustyöt on tehty. Mahdollisuuksien mukaan opiskelijalla on tilaisuus suorittaa Työturvallisuuskeskuksen määrittämä tentti työturvallisuuskortin saamiseksi. Kortti on maksullinen (20€).
Toteutus Opiskelu on lähiopetusta. Opetus toteutetaan Tekniikka ja liikenne -yksikössä, sähkö- ja automaatioalalla, Viitaniemen kampuksella, Viitaniementie 1 D.
Opintojakso on tarjolla Jaksolla 5. Jaksolle otetaan enintään kaksi opiskelijaa ilmoittautumisjärjetyksessä.
Lisätiedot ja yhteyshenkilö Opinto-ohjaaja Tuija Nurminen 

Yhdistelmäopinnot / Vaihtojakso-opinnot / Lukuvuoden 2017-2018 vaihtojaksot / Sähköasennukset sekä automaatiotekniikan perusteet Tulosta sivu