ao_jyväskylän-ammattiopiston-opiskelijoita.jpg

Vaihtojakso-opinnot

Kahvilapalvelut tai pikaruokapalvelut 15 osp  | Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Perustutkinnon nimi

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Vaihtojakso-opintona tarjottavan tutkinnon osan nimi ja laajuus Kahvilapalvelut tai pikaruokapalvelut, 15 osp. Vaihtojakso on ammatillinen valinnainen tutkinnon osa. Tämä tutkinnon osa voidaan tunnustaa osaksi hotelli- ravintola- ja catering-alan perustutkintoa, mikä lyhentää kahden vuoden opiskeluaikaa.           
Sisältö Kahvilapalvelut tai pikaruokapalvelut
Mahdollisuus suorittaa hygieniapassi
Tavoite
Kahvila- ja pikaruokapalvelujen tavoitteena on asiakas- ja työtilojen kunnostaminen, tuotteiden ja palveluiden valmistaminen ja valmisteleminen, myynnin rekisteröiminen sekä asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen.
Arviointi Tutkinnon osan arvosana muodostuu ammattiosaamisen näytön arvosanasta (T1, H2 tai K3). Ammattiosaamisen näyttö annetaan työssäoppimispaikassa.
Toteutus

Vaihtojakson pituus on 15 osp. Opiskelu toteutetaan sekä lähiopetuksena oppilaitoksessa että työssäoppimalla alan yrityksissä. Lähiopetus järjestetään Kauppa ja palvelut - yksikössä, Priimuksessa, Taulumäentie 45. Työvaatteet ja nimineula lainataan oppilaitoksesta.

Opintojakso on tarjolla Jaksolla 6. Osallistuminen edellyttää salmonellatodistuksen esittämistä jakson alussa. Jaksolle otetaan 10 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelijan tulee itse kustantaa työkengät.
Lisätiedot ja yhteyshenkilö Opettaja Anne Hiekkataipale     

Yhdistelmäopinnot / Vaihtojakso-opinnot / Kahvilapalvelut tai pikaruokapalvelut Tulosta sivu