Valitse ao-oppilaitos
ao_jyväskylän-ammattiopiston-opiskelijoita.jpg

Vaihtojakso-opinnot

Elintarvikealan tuotantoympäristöt ja työtehtävät 10 osp | Elintarvikealan perustutkinto

Perustutkinnon nimi

Elintarvikealan perustutkinto

Vaihtojakso-opintona tarjottavan tutkinnon osan nimi ja laajuus Elintarvikealan tuotantoympäristöt ja työtehtävät 10 osp. Vaihtojakso on osa kaikille pakollista tutkinnon osaa: Elintarviketuotannossa toimiminen (30 osp). Opintojakso voidaan tunnustaa osaksi elintarvikealan alkuvaiheen opintoja, mikä lyhentää opiskeluaikaa.
Sisältö

Leipomotuotteiden sekä ruoka- ja makeistuotteiden valmistaminen. 

Elintarvikealan työturvallisuuden, hygieniaosaamisen ja ravitsemuksen perusteet sekä elintarvikekemia ja -fysiikka.

Tavoite
Opiskelija toimii työtiimeissä alan toimintaympäristöissä ja valmistaa leipomo-, ruoka- ja makeistuotteita.
Arviointi Suoritetut opintojaksot arvioidaan suoritusmerkinnällä (S).
Toteutus Opiskelu on lähiopetusta. Opetus toteutetaan Kauppa ja palvelut -yksikössä elintarvikeosastolla, Viitaniemen kampuksella, Viitaniementie 1 C.
Opintojakso on tarjolla Jaksolla 2. Jaksolle otetaan enintään kolme opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen edellyttää salmonellatodistuksen esittämistä lähijakson alussa. Työvaatteet ja jalkineet saat koululta.
Lisätiedot ja yhteyshenkilö

Opettaja Seija Pesonen