Valitse ao-oppilaitos
loisto2017_yläkuva.jpg

Loisto-konsertit keväällä 2017

18.  Loisto-konserttiviikko järjestetään 3. - 9.4. 2017 Siltasalissa.

Loisto-konserttisarjan konsertit tarjoavat jälleen tuttuun tapaan taidokkaita ja monipuolisia konsertteja seitsemänä peräkkäisenä iltana. Kevään konserteissa tehdään syksyn tapaan yhteistyötä eri koulutusalojen kanssa. Monikameratiimi koostuu tieto-ja viestintätekniikan sekä kuvallisen ilmaisun työssäoppijoista. Tämän monialaisen tuotannon muu yhteistyö tehdään hius- ja kauneusalan sekä graafisen alan opiskelijoiden kanssa.

Loisto-konserttisarja on hieno ja ainutlaatuinen mahdollisuus saatella opiskelijat valmistumaan ammatteihin näin loistavissa puitteissa ja tuoda heidät valokeilaan taitoinensa kaikkien kuultavaksi ja nähtäväksi myös suorien konserttilähetysten kautta tämän sivun alaosasta (www.jao.fi/loisto).

Konsertteihin on vapaa pääsy.

Konsertit Siltasalissa (Pitkäkatu 19-21)

ma 3.4.
klo 18.00 TANELI JOKELA & OLLI LUOMA – VERENPUNAISEN KUNINKAAN HOVISSA
(PROGRESSIIVINEN ROCK)
Rumpalin ja basistin työstämässä Loistossa kuullaan King Crimson -yhtyeen musiikkia. Konsertti koostuu bändin esikoisalbumista In The Court of the Crimson King vuodelta 1969, jota voidaan pitää merkittävänä teoksena progressiivisen rockin historiassa. Luvassa monipuolinen kattaus tyylejä: nopeatempoista progea, hypnoottista improvisaatiota sekä melankolisia balladeja.

klo 19.30 VESA KUJALA – INSPIRED BY…
(SINGER – SONGWRITER / INDIE)
Konsertissa kuullaan omaa tuotantoa ja biisejä minua innostaneilta artisteilta kuten Ben Howardilta ja Josh Garrelsilta. Luvassa tunnelmallisia soundeja ja inspiraation hedelmiä vuosien varrelta.

ti 4.4.
klo 18.00 EEVA-RIIKKA OJA – LIKE A SCREAM BUT SORT OF SILENT
(METALLI)
Konsertissa kuullaan metallia Yhdysvalloista ja Suomesta.

klo 19.30 AINO VUORENMAA – SEASONS OF SOUL
(SOUL, R&B)
Aino Vuorenmaan päättökonsertissa räjäytetään ilmoille soulintäyteinen setti cover -musiikkia. Tervetuloa nauttimaan tästä sykähdyttävästä ja ainutlaatuisesta musiikkielämyksestä!

ke 5.4.
klo 18.00 JANNE KOVANEN – THE WORLD`S MOST INTERESTING MAN… IN THE WORLD!
(MUSIKAALI)

klo 19.30 ALEKSI LAITINEN – SAXED TO THE MAX
(FUNK)
Keskiviikkona 5.4. illan jälkimmäisessä konsertissa tarjolla funkkaavaa musiikkia 70-luvulta tähän päivään isolla bändillä tarkoista genrerajoista piittaamatta.

to 6.4.
klo 18.00 ROOPE NIEMINEN – EGOTRIBUTE
(POP/ROCK, SINGER/SONGWRITER)
Egotripin tuotannolla on ollut suuri vaikutus minuun biisintekijänä ja muusikkona. Omat henkilökohtaiset elämäntapahtumani sekä ympärilläni olevat ihmiset tuntuvat usein löytyvän Egotripin teksteistä ja siksi koen kappaleiden olevan minulle merkityksellisiä. Esitän konsertissa Egotripin tuotannon lisäksi myös kaksi omaa kappalettani, joihin olen saanut inspiraatiota mm. Egotripiltä. Luvassa on huikeita sovituksia, suuria tunteita sekä suurella sydämellä tehtyä musiikkia. Tervetuloa!

klo 19.30 LAURA ESKOLA & KALLE SEPPÄNEN – THE LAST FIVE YEARS IN CONCERT
(MUSIKAALI)
Konsertti kertoo kahden ihmisen polkujen kohtaamisesta ja erkanemisesta. Musiikki kuvastaa niin suhteen hyviä hetkiä kuin konfliktejakin tarinan alusta loppuun - ja lopusta alkuun.

pe 7.4.
klo 18.00 IIRO KONTIO – THIS MOMENT
(INTIALAISVAIKUTTEINEN MANTRAMUSIIKKI)
Iiro Kontio esittää loppukonserttinsa osana Sharanam kokoonpanoa. Sharanam on sanskritia ja tarkoittaa totaalista antautumista tai omistautumista jumaluudelle. Sharanam-yhtyeen musiikki syntyy sen jäsenten vakaumuksesta antautua musiikin parantavalle voimalle. Sharanamin musiikissa sanskritinkielisten mantrojen tarttuvat melodiat ja hypnoottiset rytmit yhdistyvät herkistäviin lauluharmonioihin, intuitiiviseen improvisointiin ja intialaisen klassisen musiikin meditatiivisiin taajuuksiin. Musiikin äänimaisema on hyvin intialaishenkinen. Musiikista voi löytää kuitenkin vivahteita useista tyylilajeista kuten pop-, ambient -ja klassisesta musiikista.

klo 19.30 REETTA HONKAVUORI – FREEDOM!
(POP / JAZZ)
Konsertissa kuullaan sekä instrumentaalimusiikkia että kevyempiä kappaleita, joista välittyy ilo ja kiitollisuus elämästä ja musiikista. Tyylillisesti konsertti liikkuu jazz- ja pop-musiikin molemmin puolin.

la 8.4.
klo 18.00 ARTTU JUNTUNEN – CHALLENGING TIMES
(PROGRESSIVE METAL / INSTRUMENTAL)
Konsertti koostuu säveltämistäni kappaleista, joissa on suorempia vaihtoehtoja vältelty ja tahtilajinvaihdoksia on melkein yhtä paljon kuin tahteja. Koittakaa pysyä perässä!

klo 19.30 klo 18.00 DANIEL SCHMIDT - ENT TM
(ROCK / PROGRESSIVE / ALTERNATIVE)
Tervetuloa herkän sielun vaellukselle! Konsertissa yritetään käsitellä elämän mahdottomia kysymyksiä musiikin keinoin. Xao miehistöineen toivottaa sinulle turvallista matkaa!

su 9.4.
BENJAMI KOSKINEN - JATSITATSI
(JAZZ)
Jazz-standardeja omin sovituksin duo-,trio- ja kvartettikokoonpanolla esitettynä.

klo 19.30 TUUKKA PELTOMÄKI – TOO MANY NOTES
(INSTRUMENTAL / METAL)
Konsertissa rymistään melodisen metallin maailmassa. Ohjelma koostuu lähinnä metallikitaristi Andy Jamesin instrumentaalisista cover-kappaleista. Tule ja koe vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tervetuloa!

Lisätietoja:

Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh 040 341 5781

Katso traileri!

Loisto
Loisto-konserteissa muusikko-opiskelijat saavat kokea konserttikokonaisuuden toteuttamisen monikameratuotantona ja av-viestinnän opiskelijat kokemuksen musiikkituotantojen vaatimuksista. Yhteistyössä valokuvaajaopiskelijoiden kanssa tuotetaan juliste sekä muu tarvittava materiaali konserttisarjasta julkisuuteen. Konserteissa tulevaisuuden säveltaiteen osaajat näyttävät parasta osaamistaan.
Taltioinnit kevään 2016 konserteista: