Valitse ao-oppilaitos
loisto_2016_yläkuva.jpg

Loisto-konsertit syksyllä 2016

17.  Loisto-konserttiviikko järjestetään 21. - 25.11. 2016Siltasalissa sekä Hannikaissalissa.

Loisto-konserttisarjan konsertit tarjoavat jälleen tuttuun tapaan taidokkaita ja monipuolisia konsertteja viitenä peräkkäisenä iltana. Syksyn konserteissa tehdään ensimmäistä kertaa laajemmin yhteistyötä aikuisopiston opiskelijoiden kanssa. Monikameratiimi koostuu tällä kertaa aikuisopiston audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon opiskelijoista. Tämän monialaisen tuotannon muu yhteistyö tehdään hius- ja kauneusalan, valokuvauksen sekä graafisen alan opiskelijoiden kanssa.

Loisto-konserttisarja on hieno ja ainutlaatuinen mahdollisuus saatella opiskelijat valmistumaan ammatteihin näin loistavissa puitteissa ja tuoda heidät valokeilaan taitoinensa kaikkien kuultavaksi ja nähtäväksi myös suorien konserttilähetysten kautta tämän sivun alaosasta (www.jao.fi/loisto).

Konsertteihin on vapaa pääsy.

Konsertit Siltasalissa (Pitkäkatu 19-21)

ma 21.11.

klo 18.00 SAMULI KESTI – SOUNDSCAPE NOW (ELECTRIC, GROOVE, INSTRUMENTAL, IMPROVISATION)
- Esitys perustuu hyvin pitkälle improvisaatioon ja sen tuotoksiin, sekä muutamiin harkittuihin covereihin (3,5 coveria). Tuotanto vaihtelee modernista elektronisesta jazz/funk-sähinästä flyygeli pohjaiseen fiilistelyyn. Groove vaanii joka nurkan takana, vaikka kuuntelijaa ei päästetä ainakaan liian helpolla.

ti 22.11.

klo 18.00 PETRO PITKÄNEN – GAME OVER (PELIMUSIIKKI)
- Petro Pitkäsen päättökonsertti räjäyttää Siltasalin soittamalla pelimusiikkia viimeiseltä kolmelta vuosikymmeneltä. Luvassa on kattaus niin vanhoja klassikoita, kuin uusia tuttavuuksiakin ja musiikkigenret vaihtelevat funkista reggaeen ja pianomusiikista progeen. Tule kokemaan ainutlaatuinen konsertti!

klo 19.30 MARIAM VAINIO – THING CALLED MINOR (RNB, POP & ROCK)
- Konsertissa kuullaan hyvin mollipainotteisesti niin rnb:tä kuin poppiakin. Kuitenkaan konsertin musiikkityyliset rajat ei rajoitu vain näihin genreihin, vaan seasta löytyy myös yllätyksiä!

ke 23.11.

klo 18.00 MARIUS PIRHONEN – AN EVENING WITH STRATOMARIUS (POP/JAZZ/SONGWRITER)
- Mariuksen omia sävellyksiä; goudaa ja remouladekastiketta tihkuvaa poppia sekä hieman jazzia.

klo 19.30 SAMULI HANNULA – BADDING REVISITED (ROCK)
- Badding revisited käy musiikillisesti aikamatkan lähtien vanhoista juurilleen uskollisista kappaleista ja rakentuu hiljalleen katselemaan vanhoja teoksia nykyaikaisesta näkökulmasta. Tule paikalle ja koe Badding uudella tavalla!

to 24.11.

klo 18.00 AINO KOVANEN – LAALAA LAND (FOLK/INSTRUMENTAL)
- Konsertti koostuu pääosin modernista, suomalaislähtöisestä kansanmusiikista höystettynä viittauksilla ja vivahteilla yli genrejen sekä maanosien rajojen. Luvassa jotain perinteistä, jotain tuoretta ja jotain ihan uutta sekä yleisölle että esiintyjälle itselleen!

klo 19.30 VENLA RUOPPILA – BURNIN´UP (POP/SOUL/RNB)
- Luvassa menevää soulpop-tykitystä korkealta, kovaa ja "more is more"-asenteella. Konsertissa kuullaan upeiden ja vahvojen naisartistien kappaleita kulmakunnan kovimman bändin säestyksellä. Bailaus ja katsomossa tanssiminen sallittu!

pe 25.11.

klo 18.00 TIMO LEHOSVUO – WELCOME TO TIMO´S RECORDS (POP/GROOVE/MIXED)

klo 19.30 MIKAEL HAVERINEN - ALL IS WELL
(ELECTRONIC, HIP-HOP, FUUSIO, ROCK, JAZZ & GROOVE)
- Tervetuloa ALL IS WELL –konserttiin. Ottakaa mukava asento penkissä ja nauttikaa esityksestä.

Konsertti Hannikaissalissa (Pitkäkatu 18-22)

ke 23.11.

klo 17.00 JUUSO SALONEN – TÄÄ EI OO MITÄÄN SEN ENEMPÄÄ KUN MILTÄ MUSTA TUNTUU JUST TÄLLÄ HETKELLÄ (MODERNI KLASSINEN, KANSANMUSIIKKI)
- Keikka koostuu kokonaan Juuson omista sävellyksistä, jotka ovat pelkkiä esteettisiä ajatuksia eivätkä mitään sen syvällisempää. Analysointi kielletty. Mukana myös maailmankuulu kansanmusiikkiyhtye KOSTAJAN KAIPUU.

Lisätietoja:

Tuottaja Anne-Mari Kunelius, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5207
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh 040 341 5781

Seuraa konsertteja suorana:

Loisto
Loisto-konserteissa muusikko-opiskelijat saavat kokea konserttikokonaisuuden toteuttamisen monikameratuotantona ja av-viestinnän opiskelijat kokemuksen musiikkituotantojen vaatimuksista. Yhteistyössä valokuvaajaopiskelijoiden kanssa tuotetaan juliste sekä muu tarvittava materiaali konserttisarjasta julkisuuteen. Konserteissa tulevaisuuden säveltaiteen osaajat näyttävät parasta osaamistaan.
Taltioinnit kevään 2016 konserteista: