Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän ammattiopisto_horaca.jpg

Kokki | Tarjoilija

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Kokin ja tarjoilijan tehtävät edellyttävät joustavuutta ja paineensietokykyä. Työ on osaksi vuorotyötä. Ensimmäisen vuoden aikana opiskellaan alan perusopintoja, asiakaspalvelua ja ruuanvalmistusta ja hakeudutaan kokin tai tarjoilijan osaamisalaopintoihin.

Opiskelupaikka on Priimus, Taulumäentie 45.

Tutkinnon suorittanut kokki tai tarjoilija voi työskennellä kahviloissa, ravintoloissa, liikenneasemilla, henkilöstöravintoloissa, juhla- ja pitopalveluyrityksissä, pikaruokaravintoloissa tai alalla itsenäisenä yrittäjänä.

Hotelli- ja ravintola-alan ammatilliset opinnot koostuvat kaikille pakollisista tutkinnon osista (30 osp), osaamisaloittain eriytyvistä pakollisista tutkinnon osista (60 osp) sekä valinnaisista tutkinnon osista (45 osp).

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinnon kaikille pakolliset tutkinnon osat

  • Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen, 30 osp

Opinnoissasi opit

  • palvelemaan asiakkaita
  • myymään tuotteita tai palveluja sekä rekisteröimään myyntiä
  • suunnittelemaan ja valmistamaan ruoka-annoksia
  • puhdistamaan työvälineitä, koneita ja laitteita sekä järjestämään ja siistimään asiakas- ja työtiloja

Osaamisalaopinnot

Lisätietoja

Ajankohtaista

Hae Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoon 24.10.-15.12.2016.
Koulutus alkaa 4.1.2017.

Opiskelijaksi ottamisesta päättää oppilaitos.

Hae koulutukseen!