Valitse ao-oppilaitos

ammattiopistot_tieto-ja viestintätekniikka.jpg

Sähköposti ja kotihakemisto

Sähköposti

Opiskeluaikana sinulla on käytössä oma sähköpostipostilaatikko, jota käytetään opiskeluun liittyvissä asioissa. Opiskelijan sähköpostiosoite on muotoa käyttäjätunnus@jao.fi. Opettajien sähköpostitunnus on muotoa etunimi.sukunimi@jao.fi. Kaikki tärkeät tiedotteet tulevat sähköpostiin, joten sitä on syytä lukea säännöllisesti. 

Sähköpostilaatikko muodostuu, kun kirjaudut ensimmäisen kerran verkkoon saamallasi tunnuksella ja salasanalla. Voit lukea sähköpostit osoitteesta https://office.jao.fi. Omaan kotihakemistoosi pääset osoitteessa https://webaccess.jao.fi (H:\-levyasemalle).

Kotihakemisto

Jokaisella opiskelijalla on H:\-levyasemalla oma kotihakemisto, jota käytetään opiskeluun liittyvien tietojen talletuspaikkana. L:\ -levyasemalta löytyvät yhteiset hakemistot, joita opettajat voivat käyttää antaessaan tehtäviä ja ohjeita. Opiskelijoilla on näihin hakemistoihin lukuoikeus. 

Käyttäjätunnuksen poistuminen

Käyttäjätunnus lukkiutuu, kun opiskelu päättyy (opiskelija valmistuu tai eroaa). Tämä tieto saadaan opiskelijahallinto-ohjelmasta. Saat sähköpostitse ilmoituksen tunnuksen lukkiutumisesta kaksi viikkoa ennen voimassaolon päättymistä. Lukitut tunnukset, niiden sähköpostilaatikot ja kotihakemistot hävitetään kolmen kuukauden kuluttua lukittumisesta.