sakustars_yläkuva.jpg

SAKUstars

SAKUstars on kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Kisoissa voi esiintyä, testata taitoja, seurata muiden esityksiä ja saada palautetta tuomareilta. Heittäytyä koko yhdessäolon ja -tekemisen tunnelmaan.

Tanssia, räppiä, digikuvataidetta, bändejä, yksinlaulua, akustisia soittimia, karaokea, shakkia, näytelmiä, lausuntaa...... SAKUstars-tapahtumassa on mukana kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu!

Nuoriso-ohjaaja Mira Huotari on järjestänyt SAKUstars -infotilaisuudet ammattiopiston eri toimipisteissä. Tavoitteena on saada bussilastillinen opiskelijoita mukaan ja toivomme, että myös ammatillisten yksiköiden HYRY-ryhmät ja opettajat innostuvat asiasta ja kannustavat opiskelijoita osallistumaan näihin ainutlaatuisiin kilpailuihin ja kokemaan loistavan kisafiiliksen.

Jyväskylän ammattiopistolta kilpailuihin osallistuvien opiskelijoiden osalta kaikki ilmoittautumisiin, matkoihin ja majoituksiin liittyvät käytännön asiat hoitaa nuoriso-ohjaaja Mira Huotari, p. 040 341 6184, mira.huotari(at)jao.fi

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat mukaan!

Taideaineissa lajivastaavana toimii opettaja
Pirkko Rouhiainen, 040 341 5351, pirkko.rouhiainen(at)jao.fi

SAKUstars 2017 -kulttuurikilpailut järjestetään Kuopiossa 25.-27.4.2017. Tarkempia tietoja tapahtumasta SAKUstars-sivuilta.

 

 sakustars2017_emboss.png