Valitse ao-oppilaitos

Jyväskylän ammattiopisto_opoille.jpg

Opoille

Tietoa opinto-ohjaajille

Opinto-ohjauksen keskeinen tehtävä on opiskelun onnistumisen varmistamisessa. Lisäksi opinto-ohjauksen tavoite on informaation jakaminen ammatillisesta koulutuksesta, työstä ja työelämästä. Opinto-ohjaajat ja muu henkilöstö tekevät tätä työtä yhdessä maakunnan opinto-ohjaajien ja muiden ammattiopiston sidosryhmien kanssa. 

Lähetämme kevät-, syksy- ja vuodenvaihteen tiedotteemme uutiskirjesovellusta käyttäen. Voit tilata uutiskirjeen mikäli se ei vielä saavuta sinua.

Tällä sivulla on liitetiedostoina Jyväskylän ammattiopiston tuottamaa aineistoa peruskoulun ja lukioiden oppilaanohjaajien ja opinto-ohjaajien käyttöön sekä linkkejä hyödyllisille www-sivuille. Oheisilta alasivuilta löytyvät Jyväskylän ammattiopiston opinto-ohjaajien yhteystiedot ja heidän vastuuoppilaitoksensa.

Niveltiedonsiirtoon Opiskelutietolomake

Niveltiedon siirtoa varten liitetiedostoista löytyy Opiskelutietolomake. Jos sinulla on käytössä Office2013 saat lomakkeen käyttöösi seuraavasti: Avaa -> Näytä -> Muokkaa asiakirjaa (jolloin saat täydennettyä haluamasi tiedot lomakkeelle) -> Tallenna -> Tulosta.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Jyväskylän ammattiopiston avoimien ovien päivät

Jyväskylän ammattiopistossa järjestetään joka syksy avoimien ovien päivät, joiden aikana peruskoulun viimeiset luokat voivat käydä tutustumassa toisen asteen ammatilliseen koulutukseen ja Jyväskylän ammattiopiston toimipisteisiin.

  • Kutsut avointen ovien päivään lähetetään sähköpostitse maakunnan yläkoulujen opinto-ohjaajille. Avoimien ovien päivään ilmoittaudutaan etukäteen. Mikäli et saa kutsua, saat sen lähettämällä pyynnön ohjauspalvelut(at)jao.fi -osoitteeseen. 

  
Muut tapahtumat

Näihin tilaisuuksiin lähetetään erilliset kutsut ja myös niihin ilmoittaudutaan ennakkoon.

  • Niveltietopalaverit alkusyksystä
  • Syysbrunssi
  • Erityisopetuksen verkostopäivä alkuvuodesta
  • Yksittäisille tutustujille ennakkoon sovittavat erilliset hakeutujan iltapäivät ennen kevään yhteishakua. Nämä tutustumiskäynnit sovitaan suoraan alan opinto-ohjaajan kanssa.
  • Nivelvaiheen ajankohtaispäivä ja koulutusmahdollisuuksia maahanmuuttajille -oppaan esittelytilaisuus 5.5.2017 klo 12.30 alkaen (kutsut lähetetty sähköpostitse).

Ota yhteyttä