Valitse ao-oppilaitos

www_Jyvaskylan_aikuisopisto_koulutuspalvelut.jpg

Ammatillista kielikoulutusta yrityksille ja yhteisöille

Järjestämme joustavasti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivia täsmäkoulutuksia. Ammatillisen kielitaidon vahvistaminen voi olla tarpeellista erilaisissa kansainvälisissä työelämän tilanteissa, kuten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimiessa, myynnissä ja markkinoinnissa, kokouksissa ja messuilla sekä omassa työyhteisössä. Henkilöstön kielitaidon karttuminen vahvistaa koko yrityksen kilpailukykyä.

Tarjoamme ammatillista kielikoulutusta (kirjallinen ja suullinen) seuraavissa kielissä: englanti, ruotsi, saksa, italia, venäjä ja S2 (suomea ulkomaalaisille). Lisäksi järjestämme koulutusta esimerkiksi erilaisiin vuorovaikutus- ja viestintätilanteisiin, esiintymistaitoihin ja esimiesviestintään.

Suunnittelemme ja toteutamme kielikoulutusten sisällöt aina asiakkaiden toiveiden pohjalta. Koulutusten kesto sovitaan asiakkaan kanssa, ja ne voidaan toteuttaa myös yrityksen tai yhteisön tiloissa. Koulutukset järjestetään yksityis-, ryhmä- tai verkko-opetuksena.

Esimerkki koulutuksesta ja hinnasta

Yrityksen erityistarpeisiin suunniteltu intensiiviryhmän kurssi, kesto 20 tuntia
Lähiopetusta 10 x 2 tuntia
6–12 henkilöä/ryhmä (tai sopimuksen mukaan)
Hinta 220 €/osallistuja (hintaan lisätään alv 24 %)

Hyödynnä uuden lain mukainen kolmen päivän koulutusvähennys. Työnantajalla on oikeus koulutuskorvaukseen tai lisävähennykseen elinkeinoverotuksessa koulutuksesta, joka perustuu lain mukaiseen koulutussuunnitelmaan.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Oppi-Online-ohjauspalvelu yrityksille, puh. 040 341 5056 tai aikuisopisto[at]jjao.fi
Jyväskylän aikuisopisto / Yrityksille / Koulutuspalvelut / Kieli- ja viestintäkoulutukset Tulosta sivu