Valitse ao-oppilaitos

www_Jyvaskylan_aikuisopisto_koulutuspalvelut.jpg

Koulutuspalvelut vastaavat osaamisen kehittämiseen

Jyväskylän aikuisopisto palvelee yrityksiä ja muita työyhteisöjä tarjoamalla räätälöityjä ammatillisen osaamisen kehittämisratkaisuja, jotka suunnitellaan ja toteutetaan joustavasti asiakkaiden toiveiden pohjalta. Koulutuksen sisältö, kesto ja toteutuspaikka suunnitellaan asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Käytössä on muun muassa erilaisia oppimisympäristöjä, laaja joukko eri alan asiantuntijoita ja verkostoja, nykyaikainen ja monipuolinen kalusto sekä aikuisopiston pitkäaikainen kokemus ammatillisen osaamisen kehittäjänä.

Koulutuspalvelut toteutetaan yhdistelemällä erilaisia oppimismuotoja, kuten lähiopetusta, etä- ja verkko -opiskelua sekä työssä oppimista. Ratkaisuina voivat olla lyhytkurssit, tutkintoon valmistavat koulutukset tai muut räätälöidyt koulutuskokonaisuudet sekä näiden yhdistelmät.

Autamme koulutuksen rahoitusvaihtoehtojen valinnassa

Yritysten ja muiden työyhteisöjen osaamisen kehittämisen rahoittamiseen on useita erilaisia vaihtoehtoja. Etsimme tarpeisiisi sopivat koulutusten rahoitusratkaisut sekä hoidamme niihin liittyvät käytännön selvitystyöt ja järjestelyt. Samaan aikaan osaamisen kehittämisen suunnittelun kanssa huolehdimme siis siitä, että yrityksesi tai työyhteisösi saa parhaan kokonaispaketin tarpeisiisi räätälöitynä.

Yritys- ja organisaatioasiakkaiden on mahdollista hyödyntää räätälöityjen koulutusten toteutuksessa valtion henkilöstökoulutustukea sekä työnantajan koulutusvähennysveroetuoikeutta.

Ota yhteyttä niin selvitämme teille sopivimman vaihtoehdon!

Lisätietoja

Yksikönjohtaja Marko Saaranen, puh. 040 341 6374, marko.saaranen(at)jao.fi

Oppi Online yrityksille_aikuisopisto.jpg