www_Jyvaskylan_aikuisopisto_koulutuspalvelut.jpg

Osaamisella tulosta

Jyväskylän aikuisopisto on noin 10 000 opiskelijan ja satojen työyhteisöjen osaamisen kehittäjä. Olemme alueemme suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä sekä yritysten ja työyhteisöjen kehittäjäkumppani. Ammattitaidon edistäjänä meillä on käytettävissä yli 200 eri alojen asiantuntijaa. Asiantuntijoidemme vahvuutena ovat erityisesti käytännön kokemus ja osaaminen erilaisista ammateista ja yrityksistä.

Aikuisopiston toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Jyväskylässä, Keuruulla, Lievestuoreella, Viitasaarella ja Oulussa. Toimimme valtakunnallisesti laajan yhteistyöverkostomme kautta ja kansainvälisesti esimerkiksi Venäjällä.

Ratkaisuja eri tarpeisiin

Autamme yrityksiä niiden kehittämis- ja muutostarpeissa. Etsimme ratkaisuja työyhteisöjen muuttuviin tilanteisiin ja tuemme muutostilanteiden suunnittelua kattavan palveluvalikoimamme sekä koulutus- ja rahoitusratkaisujen avulla. Valmennamme yritysten työntekijöitä kohtaamaan tulevaisuuden haasteet räätälöityjen yrityskohtaisten koulutusten, ammatillisten tutkintojen ja sertifikaattien avulla.

Tutustu laajaan palveluvalikoimaan koulutustarjontamme sekä asiakasreferenssien kautta. Lisätietoja tarjonnasta ja palveluistamme saat yrityksille suunnatun Oppi-Online-ohjauspalvelun numerosta 040 341 5056 tai tutulta koulutuspäälliköltä.

Koulutuspäällikkömme esittelevät osaamisen kehittämisen vaihtoehtoja ja hakevat sopivimmat keinot yrityksesi käyttöön.

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa!

Lisätietoja

Yksikönjohtaja Marko Saaranen, puh. 040 341 6374, marko.saaranen(at)jao.fi

Oppi Online yrityksille_aikuisopisto.jpg
Yrityksille Tulosta sivu