Valitse ao-oppilaitos

Luova kampus Kankaalla - tule ja jätä oma kädenjälkesi!

Jyväskylän ammattiopiston ja Jyväskylän aikuisopiston kädentaitajat ja luovien alojen tekijät kohtaavat Jyväskylän Kankaalla. Luova kampus muodostuu käsi- ja taideteollisuusalan, kuva- ja media-alan sekä tekstiili- ja vaatetusalan toimijoista sekä Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajista ja yhteisöpedagogeista. Vanhan paperitehtaan siipiosaan rakennetut tilat ovat käytännönläheinen ja yhteisöllinen oppimisympäristö alan tuleville ammattilaisille, ja kaikille, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Yhteistyötä ja rohkeaa tulevaisuuden tekemistä

Kangas on Jyväskylän kaupungin merkittävin aluekehityshanke, entinen paperitehdas ja tulevaisuuden älykäs kaupunginosa, jossa asutaan, työskennellään, opiskellaan ja viihdytään. Kangasta rakennetaan kestävän elämäntavan mukaisesti. Ekologisuuden periaatteita noudatetaan niin aluesuunnittelussa kuin rakentamisessakin.

Luovalla kampuksella edistämme samoja toimintaperiaatteita kuin Kankaalla. Resurssiviisaus kaikessa toiminnassamme sekä kulttuurin edistäminen yhteistyössä niin Kankaan toimijoiden kuin muiden yhteistyökumppaneiden ja yritysten kanssa ovat meille tärkeitä. Olemme aktiivisesti mukana tapahtumissa ja voimme tarjota opiskelijatyönä yhteistyömahdollisuuksia.

Monipuolinen koulutustarjonta saman katon alla antaa hyvän mahdollisuuden rakentaa yksilöllisiä opinpolkuja. Koulutuksissa painotetaan vahvasti yrittäjyyttä, ja opiskelijoilla onkin mahdollisuus opiskeluaikana toimia NY-yrittäjinä ja osuuskunnassa. Merkittävä osa opiskelijoistamme käy työssäoppimisjaksolla ulkomailla. Luovalla kampuksella on vastaavasti vuosittain paljon kansainvälisiä opiskelijoita vaihtojaksolla.

Kankaan koulutukset

Jyväskylän ammattiopisto

Lisätietoja:
Opinto-ohjaaja Keijo Koskenmäki tai yksikönjohtaja Hannu Perälä

Jyväskylän aikuisopisto

Lisätietoja:
Opinto-ohjaaja Satu Tammikari tai koulutuspäällikkö Ketola Maija​​