www_Jyvaskylan_aikuisopisto_etusivu.jpg

Opiskelu Jyväskylän aikuisopistossa

Aikuisena opiskelu on todennäköisesti erilainen kokemus kuin koulunkäynti nuoruudessa. Opiskelutavoissa otetaan huomioon aikuisopiskelijan vahvuudet ja opiskelu on käytännönläheistä.

Opintojen rakentamiseen opiskelija saa ohjausta ja apua. Lähtökohtana on oppija itse ja hänen elämäntilanteensa, jonka pohjalta opinnot suunnitellaan. Aikuisopiskelussa on mahdollista yhdistää työ ja opiskelu.

Laaja ja monialainen koulutustarjonta

Jyväskylän aikuisopistolla on laaja ja monialainen koulutustarjonta. Aikuisopisto järjestää koulutusta yli sataan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon, yli 300 lyhytkurssia sekä kattavan valikoiman lupa- ja testikoulutuksia.

Näyttötutkinnoista kerrotaan tarkemmin Näyttötutkinnot-sivulla, josta löytyy myös luettelo Jyväskylän aikuisopiston näyttötutkinnoista. Lisäksi voit tutustua näyttötutkinnon suorittamiseen sekä siihen, kenelle näyttötutkinnot on tarkoitettu, miten niihin hakeudutaan ja kuinka aiempi osaaminen huomioidaan Mikä on näyttötutkinto? -videon avulla.

Yrityksille ja yhteisöille

Jyväskylän aikuisopisto tarjoaa työelämälle koulutus-, kehittämis- ja konsultointipalveluja. Koulutus- ja kehittämisohjelmien pohjana voivat olla tarjolla olevat näyttötutkintomahdollisuudet tai organisaatioille suunnitellut osaamisen kehittämispalvelut. Lue lisää Yrityksille-sivuilta.

Lisätietoja

Oppi-Online-ohjauspalvelustamme,
puh. 040 341 5055 tai aikuisopisto[at]jao.fi

Oppi-Online opiskelijoille_aikuisopisto.jpg

 Oppi Online yrityksille_aikuisopisto.jpg

Opiskelu Tulosta sivu