Valitse ao-oppilaitos

Avoin aikuisopisto_www_ylapalkki.jpg

Osaamista työelämää varten – Avoin aikuisopisto

Varmista asemasi työmarkkinoilla – kehitä ja päivitä osaamistasi sekä ennakoi tulevia osaamistarpeita Avoimessa aikuisopistossa.

Avoin aikuisopisto on monialainen ja työelämälähtöinen ammatillisen osaamisen kehittäjä. Eri alojen koulutuksia on tarjolla viikoittain, kurkista tarjontaamme Avoimen koulutustarjonta -sivulla ja ilmoittaudu mukaan. Tarjonnassa ovat lisä- ja täydennyskoulutukset, tietotekniikka- ja kielikoulutukset sekä joissain ammateissa vaadittavat lupakortit ja testit.

Valitse siis tarjonnasta sinulle sopiva koulutus, ilmoittaudu ja tule oppimaan uutta!

Ammattitaitoa lisäämään, uutta potkua työuralle

Avoin aikuisopisto sopii eri alojen ammattilaisille, uusia työhaasteita tavoitteleville tai vaikkapa uranvaihtoa suunnitteleville. Opintotarjonnan kuvauksessa on kerrottu mahdollinen osaamisvaatimus. Mukana on paljon myös sellaista koulutusta, joka ei edellytä aiempaa aihealueen osaamista – vain kiinnostus aiheeseen riittää.

Avoimen aikuisopiston koulutustarjonta on monipuolinen, tarvitsetpa koulutusta joko tukemaan nykyistä työtäsi, uusia työtehtäviä varten tai jos tavoitteenasi on ammatillinen tutkinto. Koulutukset ovat myös hyödynnettävissä ammatilliseen tutkintoon, mikä myöhemmin haet tutkinto-opiskelijaksi.

Henkilöstökoulutusta yrityksille

Avoimen aikuisopiston koulutukset sopivat hyvin yritystoimintaa kehittäviksi henkilöstökoulutuksiksi. Meiltä voi myös tilata oman työyhteisön koulutustarpeita vastaavan koulutuksen tai koulutuskokonaisuuden.

Ota yhteyttä yritysten Oppi-Online-ohjauspalvelun numeroon 040 341 5056 tai lähetä sähköpostia aikuisopisto[at]jao.fi, niin teemme tarpeisiinne sopivan täsmätarjouksen.

Miten ja milloin?

Opintoja on arkisin ja viikonloppuna, päivällä ja illalla sekä tietenkin myös verkossa. Opiskelu voi tapahtua perinteisesti luokkahuoneessa, verkko-opintoina, työsalissa, käytännön harjoitusten avulla, omassa yrityksessä, etätehtävin tai näiden yhdistelmänä.

Avoimen aikuisopiston koulutustarjonta toteutetaan pääsääntöisesti yhdessä aikuisopistossa tutkintoa suorittavan opiskelijaryhmän kanssa, mutta osa tarjonnasta on pelkästään Avoimen aikuisopiston asiakkaille suunnattua.

Jyväskylän aikuisopiston tutkintoon valmistavat koulutukset ja lisätiedot hakeutumisesta löydät koulutushausta.

Valitse avoimesta oma opinpolkusi!

Oppi Online yrityksille_aikuisopisto.jpg