Valitse ao-oppilaitos

FinnMETKO 2016 - aikuisopisto mukana konealan suurtapahtumassa

Konealan suurtapahtuma FinnMETKO 2016 järjestetään Jämsässä 1.–3.9.2016. Tapahtuma levittäytyy laajalle Jämsän ammattiopiston, kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueille.

Kolmipäiväiset messut tarjoavat muun muassa metsä- ja maanrakennuskoneiden työnäytöksiä sekä koeajomahdollisuuksia. Myös kuljetusala on messuilla perinteisesti vahvasti mukana. Näytteilleasettajia on paikalla satoja.

Aikuisopiston messuosastolla kohdataan

Jyväskylän aikuisopiston messuosasto löytyy koko messujen ajan maarakennuskonekilpailu-alueelta. Osastolla on mahdollisuus tutustua maarakennusalaan ammattina sekä alalle kouluttautumisen eri vaihtoehtoihin. Esillä on myös logistiikka-alan koulutustarjonta.

Messuilla käydään myös maarakennuskoneenkuljettajien SM-Ykköskuskikilpailu

Aikuisopisto järjestää maarakennuskoneeenkuljettajien SM-Ykköskuskikilpailun lauantaina 3.9.2016. Kilpailuun voi ilmoittautua ainoastaan kilpailupaikalla kilpailupäivän aamuna klo 9. SM-Ykköskuskikilpailussa mitataan kuljettajien taitoja kolmella maarakennuskoneella, erilaisissa taitoa ja tarkkuutta vaativissa tehtävissä.

Lisäksi koko messujen ajan on käynnissä kaksi kilpailusarjaa minikaivukoneilla, Pikkukuskit (7–9-vuotiaat) ja Juniori Ykköskuskit (10–15-vuotiaat). Tervetuloa osallistumaan tai katsomaan!