Valitse ao-oppilaitos

Jämsän ammattiopisto_tietoa.jpg

Jämsän ammattiopisto - Ole oikeassa paikassa

Jämsän ammattiopiston tehtävänä on tuottaa osaamisellaan aktiivisia itseään kehittäviä ammattilaisia työelämän tarpeet ennakoiden sekä edistää yhteistyötä ja hyvinvointia toiminta-alueellaan.

Jämsän ammattiopisto on 1200 nuoren ja 2000 aikuisten monialainen ammatillinen oppilaitos, joka kehittää seutua tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämän ja oppilaitosten kanssa. Jämsän ammattiopisto on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymää.

Työelämän osaajaksi

Jämsän ammattiopistossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet oppia ja opiskella tulevaisuuttasi varten. Tarjoamme sinulle monipuolisen väylän kouluttautua oman alasi osaajaksi. Saat ammattiopistossamme mahdollisuuden monipuolisen ammattitaidon hankkimiseen. Työssäoppiminen antaa kosketuksen opiskelemasi alan käytännön työtehtäviin ja jopa mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi.

Erityisen tärkeinä pidämme hyviä suhteita eri alojen työnantajiin ja asiakkaisiin. Yhteistyön avulla voimme kehittää koulutusta työelämän vaatimusten mukaisesti. Näin voit olla varma, että opiskelusi vastaa työmarkkinoiden haasteisiin.

Jämsän seudulla on hyvä opiskella ja harrastaa

Jämsän seudulla opiskeluympäristö ja kaikki tarvittavat palvelut ovat kunnossa. Voimme tarjota lähes jokaiselle opiskelijalle mahdollisuuden majoittua ammattiopiston hyvätasoisissa asuntoloissa. Asuntolapaikkoja on noin 280. Tarjoamme opiskelijoille myös maksuttoman lounaan.

Opiskelun vastapainoksi Jämsän seutu tarjoaa erityisesti luontoon ja liikuntaan liittyviä vapaa-ajan harrastuksia. Voit käydä uimassa, kuntosalilla, pelata tennistä tai vaikka käydä hiihtämässä, suunnistamassa ja lenkillä luonnonkauniissa maisemissa. Ammattiopisto järjestää myös urheilijoiden ammatillista koulutusta ja valmennusta.

Myös kulttuurin, kädentaitojen tai tekniikan harrastamiseen on Jämsänjokilaaksossa lukuisia mahdollisuuksia. Kaiken kruunaa muutaman kilometrin päässä sijaitseva Himos, joka on eteläisen Suomen suosituin laskettelukeskus.

Kouluta itsesi ammattilaiseksi, joka vastaa tämän päivän vaatimuksiin. Osaaminen on tulevaisuutesi paras kilpailuvaltti!