Valitse ao-oppilaitos

ao jämsä_urheiluvalmennus.jpg

Urheiluvalmennus ja opinnot 

Jämsän ammattiopisto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yhdistää opiskelu- ja urheilu-ura. Oppilaitos on saanut eritystehtävän järjestää urheilijoille ammatillista koulutusta. Urheiluvalmennnettavan on mahdollista opiskella myös Jämsän lukioissa.  

Urheiluvalmennus tarjoaa painopistelajeissa laadukasta ja kokonaisvaltaista valmennusta. Tarjoamme motivoituneille, kansallista kärkitasoa oleville nuorille urheilijoille mahdollisuuden kehittyä lajissaan huippu-urheilijaksi. 

Opiskelusta 

Urheilijat opiskelevat ammattiopiston normaaleilla linjoilla tai alueen lukioissa. Urheilijat saavat kurssisuorituksia hyväksytysti suoritetusta dokumentoidusta harjoitelusta. Opiskelussa noudatetaan koulutusalojen opetussuunnitelmia ja koulutuksen yleiset ja ammatilliset tavoitteet ovat samat kuin muillakin opiskelijoilla.

Opetusjärjestelyt on pyritty tekemään mahdollisimman joustaviksi sovittamalla yhteen opetus ja urheilukoulutus. On hyvä pitää mielessä, että ammatti- ja lukiokoulutus on mahdollista yhdistää kaksoistutkinnolla. Suosittelemme urheiluvalmennuksessa oleville opiskeluajan pidentämistä yhdellä vuodella, jotta sekä opiskeluun että urheiluun jää riittävästi aikaa. 

Urheilulajit 

Painopistelajeina ovat lukuvuonna 2015 - 2016 motocross ja enduro. Muiden lajien urheilijoilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen fyysiseen harjoitteluun. Fyysisen kunnon valmentajat seuraavat sekä ohjaavat tarvittaessa harjoittelun kokonaisuutta. Lajiharjoittelu tapahtuu omien valmennussuunnitelmien sekä valmentajien ohjauksessa.

Lisätiedot

Valmennuspäällikkö Seppo Savo, puh. 040 341 4455

Opetussuunnitelma