Valitse ao-oppilaitos
ao_jämsän-ammattiopisto_metko.jpg

FinnMETKO 2016 - Tule mukaan konealan suurtapahtumaan!

Konealan suurtapahtuma FinnMETKO 2016 järjestetään Jämsässä 1. - 3.9.2016. Tapahtuma levittäytyy laajalle Jämsän ammattiopiston, kaupungin ja yksityisten maanomistajien maa-alueille.

Kolmipäiväiset messut tarjoavat muun muassa metsä- ja maanrakennuskoneiden työnäytöksiä sekä koeajomahdollisuuksia. Myös kuljetusala on messuilla vahvasti mukana. Näytteilleasettajia on paikalla satoja.

Ammattiopiston messuosastolla simulaattoreita ja kukkaloistoa

Jämsän ammattiopiston messuosasto sijaitsee Myllymäen kampuksella metsä- ja logistiikka-alojen konehallissa (R3) osoitteessa Metsäoppilaitoksentie 14.

Messuosastolla voit tutustua koulutustarjontaamme ja henkilökuntaamme, testata erilaisia ajosimulaattoreita, ostaa kukkakimpun puutarha-alan NY-yrityksestä tai vain istahtaa hetkeksi huilaamaan messuhumusta.  

Kävelymatkan päässä Metsäoppilaitoksentien tunnelmallisella museokämppäalueella toimii Jämsän ammattiopiston matkailualan nuorten yrityksen T&T Events NY:n pitämä kahvio.

Metsäkoneenkäytön SM-kilpailu punnitsee kuljettajien taidot

Jämsän ammattiopisto järjestää messujen yhteydessä metsäkoneenkäytön SM-kilpailun, jossa punnitaan kuljettajien ajotaidot ja kilpailuhermot. Kilpailu on avoin kaikille metsäkonealan ammattilaisille.

Kilpailu järjestetään perjantaina 2.9.2016 kello 9 - 15. Kilpailupaikka sijaitsee messualueen Ponsse-portin läheisyydessä. Ilmoittautumiset (viim. 15.8.) ja lisätiedot metsäalan opettaja Veli-Matti Kumpulaiselta.

Tervetuloa!