Valitse ao-oppilaitos
jämsä_logistiikka_yläkuva.jpg

Autonkuljettaja

Logistiikan perustutkinto | Kuljetuspalvelujen osaamisala

Kuljetusalan ammattilaiselta edellytetään nykypäivänä paljon enemmän kuin sopiva ajokorttiluokka. Koulutuksen osa-alueita ovatkin C-ajokortin ajamisen lisäksi ajoneuvojen huoltaminen, kuormaaminen ja kuormankäsittelylaitteiden käyttö sekä turvallisen ajamisen koulutus.

Opiskelun aikana suoritetaan myös ADR -kurssi (vaaralliset aineet), tieturva- ja työturvakortti, hygieniapassi, ensiapukoulutus sekä kuljetusalan perustason ammattipätevyyskoulutus.

Opiskelijaksi

Haemme opiskelijaksi sinua, joka täytät koulutuksen aikana vähintään 21 vuotta. Sinulla on pysyvä B-ajokorttilupa, eikä sinulla ole törkeitä liikennerikkomuksia taustalla.

Olet itsenäinen, huolellinen ja oma-aloitteinen. Hallitset yhteistyön ja asiakaspalvelun taidot. Ymmärrät vastuusi kuljetusalan ammattilaisena. Kiinnostuitko?

Jos vastasit kyllä, hae meille opiskelemaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella ammattiin oppisopimuskoulutuksena tai monimuoto-opiskeluna.

Opintojesi pituus riippuu osaamistasostasi. Monimuoto-opiskelu kestää normaalisti 10 kuukautta. Opiskelu sovitetaan aikataulujesi mukaan henkilökohtaisesti ja osaamisesi taso mitataan tutkintotilaisuuksissa työpaikallasi.

Opintoihin hakeutuminen

  • Aikuisille suunnattu monimuoto-opiskelu alkaa elokuussa. Tähän koulutukseen voit hakea koulutushakumme kautta.
  • Oppisopimuskoulutukseen voit hakea oppisopimuskeskuksemme kautta.
Lisätiedot

Vastuukouluttaja Timo Kytöoja, puh. 040 341 6221

Aikuiskoulutuspäällikkö Tuula Rintala-Salminen, puh. 040 341 4311

etunimi.sukunimi@jao.fi