Valitse ao-oppilaitos
jämsän ammattiopisto_ravintola aikuiset.jpg

Kokki

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokin osaamisala

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hotelli-, ravintola- ja catering-alan ruokatuotannon ja asiakaspalvelun tehtävistä. Koulutuksen kautta kehität valmiuksiasi elintarvikkeiden käsittelyyn, ruoanvalmistukseen ja asiakaspalveluun. Opit suunnittelemaan ja valmistamaan sekä annos- että ateriakokonaisuuksia ja ottamaan huomioon myös erityisruokavalioasiakkaat.

Opintojen kokonaiskesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Valmistava koulutus kestää noin 1,5 - 2 vuotta opiskelijan aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen. Valmistavaan koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista.

Opiskelijoille laaditaan henkilökohtaiset näyttö- ja opiskelusuunnitelmat, joiden avulla opinnot ja tutkintotilaisuudet suunnitellaan oman osaamisen, työpaikan ja tutkinnon tavoitteiden mukaisesti. Tutkinto suoritetaan tutkinnon osittain. Mahdollisuus suorittaa myös tutkinnon osia.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kahviloissa, ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneravintoloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa.
Lisätiedot

Vastuukouluttaja Sari Takala, puh. 040 341 4321 

Koulutuspäällikkö Sirpa Laakso, puh. 040 341 4392

 

Jämsän ammattiopisto / Aikuiskoulutus / Tutkintotavoitteiset koulutukset / Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto Tulosta sivu