Valitse ao-oppilaitos
jämsän ammattiopisto_ravintola aikuiset.jpg

Kokki

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto | Kokin osaamisala

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita hotelli-, ravintola- ja catering-alan ruokatuotannon ja asiakaspalvelun tehtävistä. Koulutuksen kautta kehität valmiuksiasi elintarvikkeiden käsittelyyn, ruoanvalmistukseen ja asiakaspalveluun. Opit suunnittelemaan ja valmistamaan sekä annos- että ateriakokonaisuuksia ja ottamaan huomioon myös erityisruokavalioasiakkaat.

Opintojen kokonaiskesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Koulutus järjestetään monimuotokoulutuksena. Valmistava koulutus kestää noin 1,5 - 2 vuotta opiskelijan aikaisemmasta koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen. Valmistavaan koulutukseen sisältyy lähiopetuspäiviä, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista.

Opiskelijoille laaditaan henkilökohtaiset näyttö- ja opiskelusuunnitelmat, joiden avulla opinnot ja tutkintotilaisuudet suunnitellaan oman osaamisen, työpaikan ja tutkinnon tavoitteiden mukaisesti. Tutkinto suoritetaan tutkinnon osittain. Mahdollisuus suorittaa myös tutkinnon osia.

Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kahviloissa, ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, liikenneravintoloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalousalan toimipaikoissa.
Lisätiedot
  • Aikuiskoulutussuunnittelija Tuula Valkeajärvi,
    puh. 040 341 4471
  • Koulutuspäällikkö Tuula Rintala-Salminen,
    puh. 040 341 4311
Jämsän ammattiopisto / Aikuiskoulutus / Tutkintotavoitteiset koulutukset / Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto Tulosta sivu