Valitse ao-oppilaitos

Kuntayhtymä_autokorjaamo.jpg

Henkilöautomekaanikon ammattitutkinto

Haluatko pätevöityä ammatissasi? Jämsän ammattiopistossa voit opiskella työn ohessa henkilöautomekaanikon ammattitutkintoon.

Tutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuuden päivittää ammatillinen osaamisesi nykyvaatimusten tasolle. Autotekniikka on viime vuosina kehittynyt voimakkaasti. Markkinoille on tullut autoja, joissa käytetään entistä enemmän modernia sähkö- ja moottoritekniikkaa sekä diagnostiikkaa. Henkilöautomekaanikon ammattitutkinnon perusteet on laadittu siten, että ne vastaavat entistä paremmin muuttuneita työelämän osaamistarpeita.

Ammattitutkinto antaa yleisen kelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Sinulla on mahdollisuus hakea koko tutkinnon suoritettuasi Koulutusrahaston myöntämää 365 euron suuruista ammattitutkintostipendiä.

Opiskelijaksi

Haemme opiskelijaksi sinua, joka toimit ammatiksesi ajoneuvoasentajana tai sinulla on muuten vahva ammatillinen pohja ajoneuvoasentajan työstä. Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella ammattitutkintoon oppisopimuskoulutuksena tai monimuoto-opiskeluna joustavasti työsi ohessa.

Opintojesi pituus riippuu osaamistasostasi. Monimuoto-opiskelu kestää normaalisti 15 kuukautta ja sisältää 10-12 lähipäivää. Sinulla on mahdollisuus yöpyä lähipäivinä edullisesti opiskelija-asuntolassamme. Opiskelu sovitetaan aikataulujesi mukaan henkilökohtaisesti ja osaamisesi taso mitataan tutkintotilaisuuksissa työpaikallasi.

Opintoihin hakeutuminen

  • Koulutukseen voit hakea koulutushakumme kautta.
  • Oppisopimuskoulutukseen voit hakea oppisopimuskeskuksemme kautta.
  • Toteutamme myös yrityskohtaisia koulutuksia. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme tarpeitanne vastaavan koulutuskokonaisuuden teille sopivimmalla rahoitus- ja toteutustavalla.

Lisätiedot

Vastuukouluttaja Jani Hautaniemi, puh. 040 341 4498

Koulutuspäällikkö Antti Rovasalo, puh. 040 341 4444