jao.fi Valitse sivusto

Asuminen

Asuminen opiskelija-asunnoissa

Jyväskylän ammattiopiston opiskelijalla on mahdollisuus asua edullisesti opiskelija-asunnoissa. Opiskelija-asuntoa voi tiedustella ammattiopiston asuntolasta Jyväskylästä tai Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiöstä.

Maksuton asuminen Jyväskylässä

Jyväskylän ammattiopistolla on yksi asuntola Jyväskylässä Harjun toimipisteessä (Sepänkatu 3).

Huoneet ovat kahden hengen huoneita. Huoneissa on sängyt, pöytä, tuolit, lukolliset kaapit, minikeittiö, suihku ja wc. Liinavaatteet, peitto ja tyyny on tuotava itse. Asuntolassa on vapaa-ajan tila, 3 seurusteluhuonetta, joissa TV, atk-huone, pyykinpesuhuone ja pyörävarasto.

Asuntolassa asuminen on maksutonta ja asuntolapaikat on tarkoitettu ensisijaisesti kauempaa oleville ensimmäisen vuoden opiskelijoille.

Vapaita asuntolapaikkoja Harjun toimipisteen asuntolasta voi tiedustella asuntolaohjaajilta 13.8.2013 alkaen puh. 040 341 5465 tai 040 341 5466 tai 040 341 6185 tai sähköpostitse asuntola.harju(at)jao.fi. Asuntolan toimisto on suljettu kesällä 3.7.–4.8.2013.

Asuntolaan hakeutuminen

Asuntolaan voi hakeutua lomakkeella, joka tulee opiskelijalle valintakirjeen mukana tai alla olevalla hakemuslomakkeella. Palauta hakemus postitse osoitteella Jyväskylän ammattiopisto, Asuntola, PL 472, 40101 Jyväskylä.

Asuminen Petäjävedellä

Opiskelija-asuntolapaikkoja voi tiedustella suoraan Petäjäveden Tähtiasunnot Oy:ltä. Asuminen on maksullista. 

Asuntohakemuslomake ja tietoa vapaista vuokra-asunnoista löytyy osoitteesta www.petajavesi.fi/asuminen/vuokra-asunnot.html

Petäjävedellä opiskeleva voi hakea asuntolapaikkaa Jyväskylästä. Matka on 35 km, joten siihen on mahdollista saada koulumatkatukea.

Edullista asumista KOAS:n asunnoissa

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö (KOAS) rakennuttaa, ylläpitää ja vuokraa opiskelija-asuntoja Jyväskylässä. Koasin eripuolilla kaupunkia sijaitsevissa asuntokohteissa on koti noin 4 000 opiskelijalle.

Asuntojen vuokrat sisältävät myös sähkö-, vesi-, pesula- ja tietoverkkomaksut. Koasin asuntoja voivat hakea kaikki Jyväskylässä tai sen lähiympäristössä sijaitsevien oppilaitosten opiskelijat.

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiön asunnoista saa lisätietoa KOASin toimistosta, puh. 010 820 4444 tai Koasin kotisivuilta. Sivuilla voi perehtyä mm. eri asuntokohteisiin ja täyttää asuntohakemuksen.

Liitteet
formaatti: .pdf Jyväskylän ammattiopiston asuntolahakemus lukuvuodelle 2013-2014
formaatti: .pdf Jyväskylän ja Jämsän ammattiopistojen asuntolaopas
formaatti: .pdf Jyväskylän ja Jämsän ammattiopistojen asuntoloiden järjestyssäännöt

Oppilaitosten yhteiset sivut:

Jaa sivu Tulosta sivu